Mreže za veliki fudbal

Mreže za veliki fudbalDimenzije 7,44 x 2,44 x 1,5 metara,

Dimenzije 7,44 x 2,44 x 2 metra,

rađene od poliesterskog konopca debljine 4, 5 i 6 mm. Konopac je ojačan u sredini sa dodatnim nitima koje služe kao stabilizator udara. radimo ih u  dimenzijama kockica od 10 do 15 cm ili shodno potrebama i željama kupca. Cijena mreže ovisi od veličine željene kockice. Bitno je napomenuti da sve mreže možemo raditi u bojama kluba.

 

Read more: Mreže za veliki fudbal

Mreža za odbojku

Mreža za odbojkuDimenzije 9,5 x 1 metar, rađene od poliesterskog konopca debljine 4 mm. Konopac je ojačan u sredini sa dodatnim nitima koje služe kao stabilizator udara. radimo ih u standardnim dimenzijama kockica 10x10 cm.

Read more: Mreža za odbojku

Mreže za mali fudbal sa zavjesama

Mreže za mali fudbal sa zavjesamaDimenzije mreže su 3 x 2 x 1 metar, rađene od poliesterskog konopca debljine 4 mm. Konopac je ojačan u sredini sa dodatnim nitima koje služe kao stabilizator udara. radimo ih u standardnim dimenzijama kockica 10x10 cm ili shodno potrebama i željama kupca ( veličine od 10 do 15 cm). Cijena mreže ovisi od veličine željene kockice.

Read more: Mreže za mali fudbal sa zavjesama

Mreža za mali fudbal 001

Mreža za mali fudbal 001Dimenzije 3 x 2 x 1 metar, rađene od poliesterskog konopca debljine 4 mm. Konopac je ojačan u sredini sa dodatnim nitima koje služe kao stabilizator udara. radimo ih u standardnim dimenzijama kockica 10x10 cm ili shodno potrebama i željama kupca ( veličine od 10 do 15 cm). Cijena mreže ovisi od veličine željene kockice.

Read more: Mreža za mali fudbal 001

Mreža za tenis

Mreža za tenisDimenzije 12,8 x 1,15 metar, rađene od poliesterskog konopca debljine 2,5 mm. Konopac je ojačan u sredini sa dodatnim nitima koje služe kao stabilizator udara. radimo ih u standardnim dimenzijama kockica 5x5 cm.

Read more: Mreža za tenis