Ženska torba 06

Ženska torba 06Sve naše torbe su napravljene od 100% pamučnog konopca debljine 3 mm, tehnikom akramea. Pored pamučnog za naše proizvode koristimo i poliesterski i juteni konopac, ovisno o želji kupca. Torbe radimo u svim veličinama, bojama i dezenima čvorova.

Read more: Ženska torba 06

Zenska torba 04

Zenska torba 04Sve naše torbe su napravljene od 100% pamučnog konopca debljine 3 mm, tehnikom akramea. Pored pamučnog za naše proizvode koristimo i poliesterski i juteni konopac, ovisno o želji kupca. Torbe radimo u svim veličinama, bojama i dezenima čvorova.

Read more: Zenska torba 04

Ženska torba 002

Ženska torba 002Sve naše torbe su napravljene od 100% pamučnog konopca debljine 3 mm, tehnikom akramea. Pored pamučnog za naše proizvode koristimo i poliesterski i juteni konopac, ovisno o želji kupca. Torbe radimo u svim veličinama, bojama i dezenima čvorova.

Read more: Ženska torba 002

Ženska torba 05

Ženska torba 05Sve naše torbe su napravljene od 100% pamučnog konopca debljine 3 mm, tehnikom akramea. Pored pamučnog za naše proizvode koristimo i poliesterski i juteni konopac, ovisno o želji kupca. Torbe radimo u svim veličinama, bojama i dezenima čvorova.

Read more: Ženska torba 05

Ženska torba 003

Ženska torba 003Sve naše torbe su napravljene od 100% pamučnog konopca debljine 3 mm, tehnikom akramea. Pored pamučnog za naše proizvode koristimo i poliesterski i juteni konopac, ovisno o želji kupca. Torbe radimo u svim veličinama, bojama i dezenima čvorova.

Read more: Ženska torba 003

Ženska torba 001

Sve naše torbe su napravljene od 100% pamučnog konopca debljine 3 mm, tehnikom akramea. Pored pamučnog za naše proizvode koristimo i poliesterski i juteni konopac, ovisno o želji kupca. Torbe radimo u svim veličinama, bojama i dezenima čvorova. 

Read more: Ženska torba 001

Narukvice

NarukviceSve naše narukvice su napravljene od 100% pamučnog konopca debljine 3 mm, tehnikom akramea. Pored pamučnog za naše proizvode koristimo i poliesterski i juteni konopac, ovisno o želji kupca. Narukvice radimo u svim veličinama, bojama i dezenima čvorova.

Read more: Narukvice